Razgovor:Opsada Lenjingrada

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije

O članku i kako bi trebao nastaviti[uredi izvor]

@AnToni

Poštovanje, vidim da ste primjetilI da sam napravio ovaj članak, i da ste ga malo korigovali.

Dugo nisam uređivao Wikipediju, i spreman sam na kritiku. Kao što sam navodio u izmjenama, planiram da prevedem engleski članak na bosanski jezik.

Htio sam baš pitati i za to što ste preuredili, pošto zaista je nejasno čitajući članke ovdje - da li je neophodna šira bosanskohercegovačka perspektiva (kao na primjer, blagi pomen da se smatrala najdužom opsadom do Sarajevske), ili bi jednostavno trebala doći ljudima kao prevedena engleska Wikipedija? (samo da znate - u potpunosti poštujem Vašu izmjenu, ako ste slučajno na to pomislili)

Ta nejasnoća me na način usporava, pošto konkretno čudno mi djeluje, imajući u glavi da možda ne bi stvari koje bi namjeravao prošlo ovdje, štagod bi pokušavao, iako bi to prošlo u međunarodnoj Wikipediji, ako znate na šta se odnosim.

Izvinjavam se ako se malo čudnije izražavam ovdje - u neugodnoj sam situaciji, i nisam u mogućnosti se izraziti kao inače. Da sam u mogućnosti, mislim da ne bi postavio artikal dok ga ne dovršim - više je onako tekući obrazac dok se ne budem bolje sabrao, pa sam ga zbog toga za kasnije ostavio, mada iskreno je moglo i bez njeg. Vrjedniji sam ja od ovog, samo da se zna, i to ću vremenom dokazati kada me situacija ne bude zadržavala.

Ja sam također htio napraviti izmjene na malo neobičnom izražavanju u samom artiklu, ali je tad Vaša izmjena, iznenađujuće došla, pa sam je poništio.

Svo poštovanje, nadam se da je ovo mjesto u Talk page-u, a ne u privatnim razgovorima. Recite ako nije, da tamo pređemo. Opet se izvinjavam, možda ću se čudnije izražavati naspram kako bi inače trebao, s dobrim razlogom. Nand14nand14 (razgovor) 17:17, 25 april 2024 (CEST)[odgovori]