Razgovor s korisnikom:Tycho Brahe

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije

Tycho Brahe, dobrodošli na Wikipediju na bosanskom jeziku!

Do sada ste se možda već upoznali sa konceptom rada ovog projekta, a ako niste, posjetite Vrata zajednice gdje možete naći dosta korisnih informacija.

Svaki početak zahtijeva malo navikavanja pa Vam savjetujemo da aktivno komunicirate sa ostalim korisnicima. Na taj način lakše ćete se navići na principe i standarde rada na ovoj Wikipediji i lakše ćete naći svoje mjesto u zajednici.

Opća pitanja možete postaviti na Čaršiji ili možete direktno diskutovati sa ostalim korisnicima na njihovim stranicama za diskusiju.

Također vrlo korisna stranica je Nedavne izmjene gdje možete pratiti trenutne aktivnosti i izmjene na ovoj Wikipediji.

U diskusijama svoj potpis možete ostaviti navođenjem četiri puta zaredom znaka tilda (~).

Još jednom dobrodošli i puno uspjeha u radu. Vseferovic 21:19, 31 juli 2006 (CEST)[odgovori]

Opomena[uredi izvor]

Prestanite da se ponasate djetinjasto. Pocinje polako da nervira. --Elmir[demicx] 11:03, 20 juli 2007 (CEST)[odgovori]

LINK

Uživam u dobrom sarkazmu, ali ipak.. bolje da ste vrijeme, koje ste potrošili "nagrađivajući" mene, potrošili na unaprijeđene vaše Wikipedije.

Korisnička stranica[uredi izvor]

Ukoliko nastavite da vandalizirate korisničke stranice, bićete blokirani. Ako vam se ne sviđa rad korisnika Kal-Ela, onda to zadržite u sebi, jer njegov rad je u skladu sa principom slobodne Wikipedije i GFDL licence, prema kojoj može preuzeti bilo koji tekst sa bilo koje Wikipedije, kao što to uostalom rade i korisnici sa hr, sr, sh i ostalih Wikipedija. Savjetujem Vam da se upoznate sa licencama (copyleft filozofijom) jer očigledno smatrate Wikipediju privatnom svojinom, što znači da ste zalutali u ovaj projekat. Emir Kotromanić 11:16, 20 juli 2007 (CEST)[odgovori]

U potpunosti se slažem sa korisnikom Emirom Kotromanićem, ukoliko smatrate da je nešto neregularno, žalite se na većoj instanci. Ja Vam lično dajem (i svima ostalima, u skladu sa licencom) pravo da sve tekstove koje sam ja napisao prepišete na hr.Wiki i da ne stavite ni na jednom mjestu da je to prepisano sa bs.Wiki. Eto, ostajte mi zdravo u svakom pogledu, i ne širite negativne vibracije okolo, bar bi Wikipedijanci trebali da ne igraju po principu "moje-tvoje", jer ipak sve je to naše. -- Amer Zeherović Poruka 11:23, 20 juli 2007 (CEST)[odgovori]
Ajde, neka vam bude. --Tycho Brahe 11:42, 20 juli 2007 (CEST)[odgovori]