Tema na Razgovor s korisnikom:Arnel6-2

Rethymno (razgovordoprinosi)

trebali da mijenjate iz Orlanci (Aračinovo) u Orlanci, jer postoji naselje istog imena u općini Kičevo. Zamolio bih vas da sačekate prvo da uradim naselje a onda eventualno promijenite greške. Hvala.

Arnel (razgovordoprinosi)

Razumijem da sam napravio grešku, a iz nekog razloga mi nije pokazivalo opciju za preusmjerenje. Trenutno radim po abecedi i tekst kopiram iz članaka koje ste vi uredili i tako ga prilagođavam naselju. Tek sad sam uspio dobiti laptop tako da ću najvjerovatnije praviti manje grešaka. Hvala.

Rethymno (razgovordoprinosi)

Ja sam već napravio članak o naselju Orlanci pod imenom Orlanci (Aračinovo), tako da bih vas zamolio da ne mijenjate ništa. Možete raditi slobodno naselja u nekoj drugoj općini, pošto sam završio Aračinovo i sad bih pravio stranicu Spiska naselja u Sj. Makedoniji. Kada budete pisali tekstove o općinama koristite stranicu Aračinovo, a o naseljima koristite stranice Orlanci, Mojanci ili Grušino. Hvala. Lijep pozdrav.

Arnel (razgovordoprinosi)

Puno hvala na pomoći :)

Rethymno (razgovordoprinosi)

Ma nema na čemu. Inače koristite iste boje za određenu etničku grupu, jer su one jednake u svim do sdada napravljenim naseljima u bivšoj Jugoslaviji. Također koristite ovaj uspravni šablon, a ako ste u mogućnosti postavljajte i jezik i vjeru, također imate šablone za to na do sada urađenim naseljima u općini Aračinovo, čisto da ne bismo morali stalno da ispravljamo ili dopunjujemo. U krajnjem slučaju ništa nije problem, ako negdje i zapne, ispravićemo. Lijep pozdrav.

Arnel (razgovordoprinosi)

@Rethymno imam još jedno pitanje. Gdje ste pronašli podatke u historiji naselja? Hvala.

Rethymno (razgovordoprinosi)
Odgovori na "Niste"