Tema na Razgovor s korisnikom:Mhare

Rethymno (razgovordoprinosi)

u čemu je problem sa stanovništvom Podgorice ?

Mhare (razgovordoprinosi)
Rethymno (razgovordoprinosi)

Ne mislim da je potrebno da za demografiju imamo odvojenu stranicu. To je sve što se u ovom trenutku može naći od Demografije.

Mhare (razgovordoprinosi)

Hm, mnogi veći gradovi imaju takvu vrstu organizacije. Na primjer imamo: Demografija Mostara, Demografija Sarajeva, Demografija Banje Luke. To je u našim smjernicama za stil, da kada je nešto preglomazno za glavni članak, izdvajamo ga u odvojen. Ako nemaš ništa protiv, ja bih opet vratio promjenu? :)

Rethymno (razgovordoprinosi)

To je za Bosnu i Hercegovinu i to je ok. Ovo je wiki na bosanskom. Pritom, sam članak Podgorica je toliko kratak da ne bi imalo nikakvog smisla još više ga "fikariti". Na ovo što je urađeno do sada treba dodati ko i kada bude imao vremena razne još spiskove škola, sportskih klubova i još gomilu stvara da bi uopće zaličilo na ozbiljan članak.

Rethymno (razgovordoprinosi)

Ja ne bih da vraćate. Hvala. Ali ako insistirate možete se obratiti nekom od administratora, da ne bi dolazilo do bespotrebnih sukoba na stranici, jer cijenim vaš rad i doprinos na Wiki. Hvala i pozdrav.

Mhare (razgovordoprinosi)

Nije problem, ostavljam kako jeste. Ako ga nekad proširimo, izdvojit ćemo, a sad idemo obrisati Demografija Podgorice. Lijepo pozdrav i vama.