Korisnik:C3r4

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
(Preusmjereno sa Korisnik:CERminator)
Idi na: navigacija, traži
Ambox humor.svg Ovaj članak sadrži materijal koji je napisan u humorističkom stilu. Ne uzimajte ga za ozbiljno. UPOZORENJE: Može sadržavati ironiju i gluten u tragovima.
Wikipedia:Babel
Ovaj korisnik govori bosanski kao maternji jezik.
de-3
Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
en-3
This user is able to contribute with an advanced level of English.
sr-3
Корисник доста добро говори српски језик.
hr-3
Ovaj suradnik napredno poznaje hrvatski jezik.
mk-1
Овој корисник има основно познавање на македонски јазик
sl-1
Uporabnik pozna osnove slovenskega jezika.
RS.png Ovaj korisnik se zalaže za ukidanje manjeg bh entiteta
Mars Valles Marineris.jpeg Ova osoba je sa Marsa.
Star of life2.svg Ova osoba ne boluje od bolesti brojanja izmjena.
Original Bosnian Cevapcici.JPG
Ova osoba voli da jede
ćevape
Brosen cucurbitaceae3.jpg
Ova osoba voli da jede
masiračancu
Scary pumpkin 5.svg
Ovaj korisnik je ters.
0+
Ubuntu Logo.svg Ova osoba koristi Ubuntu Linux operativni sistem.
C3r4 - "Njegovo Veličanstvo" kralj i guverner Saarbrückena, Namibije, Gibraltara, Delawarea, Lesota, Gvatemale, kokaina, heroina, ugljik dioksida, paracetamola, ibuprofena, iridija, kalija, itrija i magnezija, najpoznatiji,[citat potreban] najbolji,[citat potreban] najvrijedniji,[citat potreban] najkorisniji,[citat potreban] najdosadniji,[citat potreban] najćelaviji[1] i najljepši[citat potreban] Wikipedijanac iz Bosne i Hercegovine. Rođen je sedamdesetih godina 20. vijeka.

Biografija

C3r4 u mlađim danima

Osnovnu i srednju školu je završio u najljepšem bosanskohecegovačkom gradu, te vrlo brzo upisao najprestižniji univerzitet u Bosni i Hercegovini. Munjevitom brzinom završio je bachelor stepen ekonomskih nauka sa izuzetno visokom ocjenom. Specijalizirao je finansijski menadžment sa posebnim osvrtom na finansijsko računovodstvo, finansijsku reviziju i kontrolu u klasi čuvenih svjetskih profesora (identitet profesora poznat široj formalno obrazovanoj čitalačkoj publici). Pored formalnog obrazovanja, ovaj svestrani čovjek je dobitnik mnogobrojnih svjetskih nagrada i priznanja, od kojih su značajnije diploma poznate japanske nevladine organizacije 独立行政法人国際協力機構, u čijoj organizaciji je pohađao petosedmični seminar na temu Uspostava i razvoj e-governmenta sa posebnim osvrtom na tranzicijske zemlje jugoistočne Evrope. Dobitnik je velikog broja domaćih priznanja i certifikata, između ostalih i certifikat Privredne komore Kantona Sarajevo u oblasti FIDIC ugovora i njegove primjene u građevinarstvu, zatim certifikat međunarodno priznate Zamm organizacije u oblasti privrednog prava i dužničko-povjerilačkih odnosa i ugovora iz te oblasti, kao drugih nagrada i priznanja.

Aktivno govori engleski i njemački jezik, pasivno tridesetak drugih svjetskih jezika, a posjeduje i certifikat o završenom kursu japanskog jezika.

Uspjesi

  • Drugo mjesto na izuzetno jakom šahovskom turniru u Bihaću, u organizaciji unije studenata Univerziteta u Bihaću, igrajući na prvoj ploči za svoj matični fakultet i nesretno izgubivši od svjetski priznatih velemajstora
  • Vrsni finansijski stručnjak sa izuzetno velikim organizacijskim i motivacijskim sposobnostima
  • Radio u eminentnim državnim i privatnim preduzećima
  • Načinio ogroman broj izmjena na Wikipediji na bosanskom jeziku, nevjerovatnih 45.502 izmjene
  • Napisao ogroman broj naučnih radova, doktorata, magistarskih radova, diplomskih radova, seminarskih radova i drugih naučnih tekstova za brojne eminentne naučnike iz oblasti hemije, biohemije, biologije, botanike, zoologije, anatomije, farmacije, ekonomije, prava, sociologije i drugih prirodnih i društvenih nauka.
Ovaj korisnik nije nikad bio dalje od
As08-16-2593.jpg sjeverno Njemačka 49°29′00″N 6°21′55″E
južno UAE 25°8'59"N 55°11'46"E
zapadno Španija 41°24'20"N 2°10'35″E
istočno Japan 43°6'41″N 141°22'16″E

Reference

Vanjski linkovi

Također pogledajte

Nagrade

radim na svemu