Autobahn Police Simulator

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Autobahn Police Simulator
Autobahn Police Simulator cd cover.jpg
Razvijač(i)Z-Software
Izdavač(i)Aerosoft GmbH
PlatformaMicrosoft Windows, iOS
Datum(i) objave26. august 2015.
ŽanrSimulacija

Autobahn Police Simulator je simulacijska policijska videoigra koju je dizajnirao Z-Software i objavio Aerosoft GmbH.[1][2][3]

Radnja se dešava na autocesti u Njemačkoj pod nazivom Autobahn (oko 40 km u igri). Igra podržava gaming volan za igru kako bi bi bilo ugodnije igrati. U igri je 40 misija, a dostupan je i slobodan način igranja. Igrači također mogu istražiti svijet pješke i ručno otvarati vrata vozila. U igri su muški i ženski likovi. Tu je i realna radio komunikacija i dan-noć ciklus u igri.

Tokom igranja, igrači mogu koristiti znak "slijedite me" kako bi označili sumnjive automobile. Igrači mogu osigurati saobraćajne nesreće, pregledati opterećenja kamiona, provjeravati da li je vozač konzumirao alkohol ili drogu i još toga.

Reference[uredi | uredi izvor]

  1. ^ "Autobahn-Polizei Simulator 2015 im Test: Von wegen Alarm für Cobra 11". computerbild.de (jezik: njemački). Pristupljeno 3. 11. 2017.
  2. ^ "Autobahnpolizei-Simulator für iOS ist da". mobiFlip.de (jezik: njemački). 11. 3. 2016. Pristupljeno 3. 11. 2017.
  3. ^ "Der Autobahnpolizei-Simulator - Patrouillenfahrt jetzt auch mobil erhältlich - NAT-Games". NAT-Games (jezik: njemački). 11. 3. 2016. Pristupljeno 3. 11. 2017.