Jonathan Glassner

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Question book-new.svg Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena izvorima (literatura, web-stranice ili drugi izvori).
Ako se pravilno ne potkrijepe pouzdanim izvorima, sporne rečenice i navodi mogli bi biti obrisani. Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem referenci te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon.

Jonathan Glassner je televizijski pisac, televizijski režiser, i televizijski producent. Poznat je po svom angažmanu na seriji Stargate SG-1 i The Outer Limits. Inicijalno, Glassner je zapažen zbog svog rada na Alfred Hitchcock Presents. Nakon pisanja za nekoliko televizijskih serija uključujući i 21 Jump Street, Glassner prelazi na The Outer Limits, što dovodi do njegovog angažmana na Stargate SG-1 kao pisca i izvršnog producenta. Radio je i na Heist, Standoff, i The Invisible Man. Trenutno je pisac i režiser CSI: Miami, CSI: NY, i drugih serija.

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]

Accessories-text-editor.svg Ovaj članak je u začetku.
Članak treba imati najmanje 5 rečenica i linkove na druge postojeće članke. Uključite se i pomozite Wikipediji proširivanjem ovog članka.