RBD

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
RBD
Porijeklo Mexico City
Žanrovi
Karijera 2004 - 2009
Izdavači
Bivši članovi Anahí
Alfonso Herrera
Christian Chávez
Christopher von Uckermann
Dulce María
Maite Perroni

RBD je meksička pop/rock grupa koja je postala poznata u 2004.

Članovi grupe[uredi | uredi izvor]

  • Anahí
  • Dulce María
  • Maite Perroni
  • Cristopher Alfonso Herrera Rodrigez
  • Christopher Uckermann
  • Christian Chávez.

Diskografija[uredi | uredi izvor]

  • Rebelde (2004)
  • Tour Generación RBD en Vivo (2005)
  • Nuestro Amor (2005)
  • Nosso Amor (Brazil) (2005)
  • Live in Hollywood (2006)
  • Celestial (2006)
  • Rebels (2006)
  • Hecho en España (2007)
  • RBD La Familia (2007)
  • Empezar Desde Cero (2007)
  • Para Olvidarte de Mi (2009)

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]


Eighth notes and rest.svg Nedovršeni članak RBD koji govori o muzici treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.