Razgovor:Astronomija

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Internet-group-chat.svg Ovo je stranica za razgovor na kojoj možete predlagati izmjene na članku.
  • Opća pitanja
  • Tehnička pitanja
  • Neutralno gledište
  • Kad pišete članke u ovoj kategoriji ili u bilo kojoj drugoj, vodite računa o linkovima koji mogu imati svoje sinonime (npr. Svemir, Kosmos, Vasiona...) i ne pišite različite članke s nazivima koji imaju isto značenje, već ih preusmjeravajte na odgovarajući jedinstveni link. Mislim da ne bi trebalo kopirati članke s wikipedija na drugim južnoslavenskim jezicima, jer to ne doprinosi puno ugledu bosanske wikipedije. A ukoliko smatrate da je to nužno neophodno i dozvoljeno, onda vodite računa o gramatici bosanskog jezika i da iste članke po mogućnosti bosnizirate. Unaprijed hvala!

    Ma šta nam to napričaste, gospodine nepotpisani. Pogledajte članak Svemir pa ćete vidjeti da na njega vode ova preusmjerenja. Što se tiče kopiranja i „ugleda“ ova Wikipedija je odlična kad uzmete u obzir broj aktivnih korisnika. Izvolite doprinosite i vi. Gramatiku možete također odmah početi da popravljate, a ne bi bilo loše i da se naučite potpisivati. Srdačan pozdrav --Squirrel 22:16, 23 maj 2008 (CEST)

    U vrijeme kad je nastao ovaj članak nije bilo tako, pa je više puta ispravljan. Članak je nastao prije 4-5 godina, a i sam ovaj komentar. Nemoj puno pametovati, i ako nađeš koju gramatičku grešku, sama je ispravi. Draco

    Ne znam ti ja gramatiku... probaj se potpisati 'vako: ~~~~ --Squirrel 22:32, 26 juni 2008 (CEST)