Razgovor:Bosna i Hercegovina u srednjem vijeku

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Prilog pitanju Svakako da ponuđeno sada bolje izgleda. Naprotiv, ponuđeno bi trebalo da je izvorište svega vezanog za srednjovjekovnu Bosnu, barem po vezanim linkovima koji objedinjuju napisano o srednjovjekovnoj Bosni. Za početak predložio bih naslov Historija srednjovjekovne Bosne. Navedena donja granica u naslovu nije adekvatna. Ne bih je ni stavljao. Samo: Historija srednjovjekovne Bosne, a to je dio Historija Bosne i Hercegovine. naravno ima tu još štošta da se uradi, pa obećavam na proljeće da ću dati doprinos u tom pravcu.--hase 13:48, 8 januar 2007 (CET)

Naravno, ja sam već namjeravao da pitam, pošto će najvjerovatnije biti odabrni članak na početnoj stranici, možeš li ti ovaj članak pregledati prebaciti u glavne članke ono što nije bitno - a ono što nedostaje ubaciti.
Naravno, bilo bi grehota ne povezati one tvoje silne članke sa ovim, a ti ćeš sigurno to znati kako, jer meni to nije baš neko zanimanje pa ne znam šta je najbitnije, bitno ili nebitno. Uglavnom, od ovog članka bi se mogao napraviti jedan od najboljih na čitavoj wikipediji, iako je već dosta solidan. Toliko. --Haris 18:29, 8 januar 2007 (CET)


Bit će, ako Bog da. Zasad ćemo reći da je u narastanju, a kasnije ćemo je tuširati. U međuvremenu poželjno bi bilo da je što više korisnika obrađuje i dorađuje. Od viška glava ne boli.--hase 19:26, 8 januar 2007 (CET)

Ja sam tu za obrađivanje, i za Visoko :) --Haris 19:39, 8 januar 2007 (CET)

Premještanje[uredi izvor]

Molim premještanje na "Bosna (i Hercegovina) u srednjem vijeku", nepotreban dio "Historija" u naslovu, jer svakako je ovo glavni članak. --Munja (razgovor) 00:23, 25 septembar 2016 (CEST)

@KWiki, por favor. --Munja (razgovor) 18:25, 25 septembar 2016 (CEST)