Razgovor s korisnikom:Zumbulka

  S Wikipedije, slobodne enciklopedije
  Arhiva
  Arhive

  Dobrodošlica[uredi izvor]

  Zumbulka, dobrodošli na Wikipediju na bosanskom jeziku!

  Do sada ste se možda već upoznali sa konceptom rada ovog projekta, a ako niste, posjetite Vrata zajednice gdje možete naći dosta korisnih informacija.

  Svaki početak zahtijeva malo navikavanja pa Vam savjetujemo da aktivno komunicirate sa ostalim korisnicima. Na taj način ćete se navići na standarde i lakše ćete naći svoje mjesto u zajednici.

  Opća pitanja možete postaviti na Čaršiji ili možete direktno diskutovati sa ostalim korisnicima na njihovim stranicama za diskusiju. Korisne stranice za upoznavanje s isključivo jezičkim pitanjima su pravopis i pravilno pisanje riječi.

  Također vrlo korisna stranica je Nedavne izmjene gdje možete pratiti trenutne aktivnosti i izmjene na ovoj Wikipediji.

  U diskusijama svoj potpis možete ostaviti navođenjem četiri puta zaredom znaka tilda (~).

  Molimo Vas da vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka.

  Još jednom dobrodošli i puno uspjeha u radu. --Emir Kotromanić 19:50, 18 decembar 2005 (CET)Reply[odgovori]

  Yu-Gi-Oh! GX[uredi izvor]

  Daj Zumbulka pogledaj članak Yu-Gi-Oh! GX i vidi kakav je po tvom mišljenju sadrži sve informacije o svim likovima mašinama,igrama i slikama.Postavio sam ga za odabrani članak mjeseca pa molim te ako misliš da je uredu glasaj za njega.NH08 09:56, 6 januar 2008 (CET) tj Nedim HafizovićReply[odgovori]


  Halo[uredi izvor]

  moguli useti tvoje slike za nijemacku Wikipediju? --Bosnijakizkozarca 00:12, 18 januar 2008 (CET)Reply[odgovori]

  Pjesme Hasana Kaimije[uredi izvor]

  Zumbulka, Ja sam nekako na razna mjesta unio tri Kaimijine pjesme koje govore da je on itekako bio svjetovni pisac. Uz ondašnji bosanski prijevod ima i turski original Pjesme o Kandijskom ratu i dviju kasida. To bi trebalo sastaviti postaviti ili uz njegovu biografiju ili na Wikizvor. Ja ne znam. Ako vi to ne učinite, džaba mi trud. Tu su važni i historijski i poetski fakti. Hvala.--Tomislav Dretar 22:30, 29 oktobar 2008 (CET)Reply[odgovori]