Ronnie Radke

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Ronnie Radke, Rock im Park 2014.

Ronald Joseph Radke (Las Vegas, SAD, 15. decembra 1983), poznatiji kao Ronnie Radke je američki muzičar, pjevač grupe Falling in Reverse.[1][2][3]

Diskografija[uredi | uredi izvor]

Escape the Fate
  • Escape The Fate EP (2005)
  • There's No Sympathy for the Dead (2006)
  • Dying Is Your Latest Fashion (2006)
  • Situations (2007)
Falling in Reverse
  • Listen Up! (Demo) (2009)
  • The Drug in Me Is You (2011)
  • Just Like You (2015)

Vanjski linkovi[uredi | uredi izvor]