Pokémon sposobnost: razlika između verzija

Idi na navigaciju Idi na pretragu
m
Bot: Prevođenje varijabli
[nepregledana izmjena][nepregledana izmjena]
m (Bot: automatska zamjena teksta (-(?s)Pokemon +Pokémon))
m (Bot: Prevođenje varijabli)
 
Nisu sve Pokémon sposobnosti korisne. [[Slaking]]ova sposobnost ''Ljenčarenja'' (''Truant'') dopušta mu da napada samo svaki drugi krug iz razloga što Slaking ima prilično visoke statistike te ih se na ovaj način obuzdava.
[[Slika:Cradily_ability.png|thumb|250px|leftlijevo|[[Cradily]] ima sposobnost ''Usisavajućih čašica'' (''Suction Cups''). U borbi, onemogućavaju njegovo prisilno izmjenjivanje. Izvan borbe, ova sposobnost uvelike pomaže u pecanju]]
Neke Pokémon sposobnosti postaju aktivne izvan Pokémon borbi. Pokémoni sa sposobnošću ''Kupljenja'' (''Pickup''), poput [[Meowth]]a, poslije borbi mogu pronaći vrijedne i rijetke predmete, poput ''Grumena zlata'' (''Nugget''), koje igrač kasnije može prodati i dobiti prilično veliku svotu novca. Isto tako, od puštanja igre ''[[Pokémon Emerald]]'' u prodaju, veći broj sposobnosti koje su se koristile samo u borbama sada se mogu upotrebljavati i izvan njih. Svaki Pokémon sa sposobnošću ''Gromobrana'' djeluje kao antena mobitela te će na taj način igrač dobivati mnogo više poziva od trenera koji žele revanš borbe. Pokémon sa sposobnošću ''Zastrašivanja'' (''Intimidate''), poput [[Arbok]]a, smanjit će broj slabijih Pokémon u divljini na koje igrač naiđe. Još jedna korisna sposobnost jest ona ''Vatrenog tijela'' (''Flame Body''). Pokémoni sa ovom sposobnošću koji se nalaze u timu igrača računaju se kao svojevrsni [[inkubator]]i, a jaja koja se u tom trenutku nalaze u timu brže će se izleći.
 
108.013

izmjena

Navigacija