Razgovor:Antonio Vivaldi

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Internet-group-chat.svg Ovo je stranica za razgovor na kojoj možete predlagati izmjene na članku.
 • Opća pitanja
 • Tehnička pitanja
 • Neutralno gledište
 • Poštovanje. Tek sam uradio članak o Antoniju Vivaldiju pa ga pregledajte ako ima kakvih propusta. Zamolio bih vas da ako možete da stavite koju sliku notnih zapisa iz Vivaldijeve muzike ili sliku iz stare Venecije za vrijeme karnevala i koncerta u to vrijeme. Nadam se da su reference iz knjiga u redu. Ako ima kakva sitnica što je nisam uradio molim vas da mi javite. Počinjem pomalo da učim ovo enciklopedijsko pisanje i da ne zaboravim svoj jezik. Lijep pozdrav. - Napisano od korisnika Nerko65

  Svaka čast, ide vam very well. Samo polako i strpljivo, tu smo da pomažemo jedni drugima. --CER@ (ask) 08:58, 10 januar 2013 (CET)

  Hvala Cerminator. U pravu ste, tu smo da pomazemo jedni drugima. Lijep pozdrav. Nerko65 (razgovor) 02:39, 13 januar 2013 (CET)

  Končerti[uredi izvor]

  Zdravo. Tek sad ugledah poziv od druga KWiki u vezi s mojim mišljenjem o prebacivanju Vivaldijevih končerta na jednu stranicu ovog istog kompozitora. Super je ideja, sviđa mi se. Još jednom koristim priliku da se zahvalim na pomoći i savjetima, a malo ste me iznenadili "titulom". Hvala na lijepoj gesti. Trudit ću se da ubuduće naučim nove stvari na Wikipediji. Lijep pozdrav svima. Nerko65 (razgovor) 05:34, 17 mart 2013 (CET)

  Hehe. Nešto se ne sjećam da sam ovo spominjao, ali dobro. :-) Kad god imaš dilemu u vezi s nekim člankom, postaviš pitanje ovako kao i ovdje, na stranici za razgovor, a neko će se već uključiti. I nema na čemu; k'o što rekoh nekome negdje, tu smo da se pomažemo. -- KWiki (razgovor) 21:10, 17 mart 2013 (CET)

  Zdravo! Slažem se da treba prebaciti djela Vivaldija na posebnu stranicu. To ću gledati srediti čim stignem tj. dok malo raščisitim neke stranice koje mislim da su važne za bh wiki. Lijep pozdrav!

  Nerko65 (razgovor) 05:05, 18 juni 2013 (CEST)