Razgovor:Beli orlovi

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Internet-group-chat.svg Ovo je stranica za razgovor na kojoj možete predlagati izmjene na članku.
 • Opća pitanja
 • Tehnička pitanja
 • Neutralno gledište
 • Za ovaj clanak su potrebne reference--Makso 16:38, 13 oktobar 2007 (CEST)

  Preusmjeravanje[uredi izvor]

  Čemu ovo preusmjeravanje?--AnToni(R) 19:31, 16 januar 2017 (CET)

  Pa da i Beograd "prevedemo"? To je ime organizacije, koje je poznato i nema veze sa orlovima i pticama. Ovakav način rada ne vodi ničemu!--AnToni(R) 19:50, 16 januar 2017 (CET)
  Molim vas, prevedite Beograd u Bijeli grad, samo da budete različiti od nas hahahahah--Soundwaweserb (razgovor) 20:09, 16 januar 2017 (CET)
  Ovo bi baš trebalo ostaviti u originalu – mi nismo ekavci, pa bi se odmah znalo značenje i ne bi trebalo preusmjerenje, možda ni čvor. Ili možemo, npr., i Crvenu zvezdu promijeniti u "Zvijezdu"... – KWiki (razgovor) 20:26, 16 januar 2017 (CET)

  @Munja @AnToni Nemojte šta zamjeriti dobri ljudi, nije to ništa protiv vas, ali je smešno kad se stalno pronalazi da smo mnogo različiti, da ne razumemo jezik, da se ne razumemo međusobno... A slični smo svi.--Soundwaweserb (razgovor) 20:20, 16 januar 2017 (CET)

  Ne znam u kojem kontekstu, ali mijenjati ime članka, samo da nije onako kako je...to graniči sa dobrim ukusom. Da ne kažem - sabotaža, da neko kasnije mora gubiti vrijeme i popravljati. Malo samoodgovornosti nedostaje. Privatno mišljenje, politička opredjeljenja i ideološki zanosi, nemaju šta tražiti na wiki. Ne treba da se pravimo smiješni (lächerlich - ako se ovo uopšte može prevesti?). Bilo bi bolje članak doraditi, pa da na nešto liči. Moje mišljenje!--AnToni(R) 22:27, 16 januar 2017 (CET)