Razgovor:Vojska Republike Srpske

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Internet-group-chat.svg Ovo je stranica za razgovor na kojoj možete predlagati izmjene na članku.
 • Opća pitanja
 • Tehnička pitanja
 • Neutralno gledište
 • Bosna i Hercegovina daje veliku slobodu Republici Srpskoj(kao novonastaloj vještačkoj tvorevini),da ima vojsku,himnu,politiku itd.Onda može zatražiti da bude nezavisna država.

  Tvrdnje bez izvora[uredi izvor]

  Navodi "Slobodan Milošević je prilikom hapšenja u Beogradu, javno priznao da je slao velike količine novca VRS-u." i "VRS je jedina vojska u svijetu koja je osuđena za genocid pred Haaškim tribunalom." bez navedenih dokaza i referenci na njih ostaju špekulacije, a špekulacijama nije mjesto na vikipediji. Poz, --Kaster 10:29, 12 juli 2006 (CEST)

  Ratna organizacija[uredi izvor]

  Mi izgleda nešto jako poznato, kao da sam je je negdje već vidio, štoviše sam napisao... Vojska Republike Srpske :-p --Ivan Bajlo 21:55, 24 mart 2007 (CET)

  Sve Maksine izmjene su vracene. U slucaju da se slazete da vas tekst bude koristen na ovoj stranici zamolio bih vas da ga dodate sami. Pozdravi.
  Ajme reakcije, ne treba pretjerivati, ne postoji autorsko pravo na podatke (inače bi mene svi odavno tužili), ali postoji na način na koji su prikazani (zato se copy/paste odnekuda zove citat i treba dozvola), a red je i navesti izvor podataka Wikipedia:Citiranje izvora. Ja ne smijem vraćati i stavljati linkove na sebe jer bi to onda bilo kršenje WP:COI, pa bi jednog dana opet nadrapao kao na hrvatskoj wikipediji. :-) --Ivan Bajlo 14:49, 25 mart 2007 (CEST)

  Infokutija[uredi izvor]

  Ne prikazuje neke parametre koji su uneseni. --Munja (razgovor) 18:09, 24 juni 2016 (CEST)