Razgovor o kategoriji:Stranice sa greškama

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Internet-group-chat.svg Ovo je stranica za razgovor na kojoj možete predlagati izmjene na članku.
 • Opća pitanja
 • Tehnička pitanja
 • Neutralno gledište
 • Greške[uredi izvor]

  Gnome-emblem-important.svg Na ovoj stranici konstatovane su greške u izvornom kodu koje možda dovode do nepoželjnih rezultata.
  Ispravite ove greške i zatim uklonite ovaj šablon. Ako ne znate kako ispraviti ove greške, onda se obratite na čaršiji za pomoć.

  "Ispravite ove greške i zatim uklonite ovaj šablon. Ako ne znate kako ispraviti ove greške, onda se obratite na čaršiji za pomoć." . Pa eto, kako se ispravljaju te greške?!? --Golden Bosnian Lily (r) 21:59, 9 august 2015 (CEST)

  Ima raznih grešaka, koje se sjedne strane mogu svrstati u vidljive i nevidljive. Vidljive se većinom mogu riješiti lakše, jer je tačna greška većinom isto vidljiva. Kod ovih drugih zna biti komplikovanija situacija.
  Da bi se ovo sistematski moglo rješavati, trebalo bi napraviti vodić za najčešće greške, i kako ih riješiti. Međutim, ja nisam ovo stigao da napravim i samo sam nalijepio svuda ovaj šablon za razne te greške što sam pronalazio. Ako je neko spreman da pomogne, može već započeti neku stranicu pa da tu svrstamo najvažnije vrste grešaka. -- Edin(r) 11:16, 10 august 2015 (CEST)
  https://bs.wikipedia.org/wiki/Pomo%C4%87:Gre%C5%A1ke--palapabosnia (razgovor) 11:51, 10 august 2015 (CEST)
  Jeli ovo neka šala? :) -- Edin(r) 23:09, 10 august 2015 (CEST)