Razgovor s korisnikom:C3r4

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigaciju, pretragu
Arhive Ovu stranicu za razgovor automatski arhivira EdinBot (više informacija ovdje). Spisak arhiva se nalazi ovdje.

Opomene[uredi izvor]

Pozdrav! Za netačne podatke se izvinjavam, pogrešio sam red i zahvaljujem ti se što si to primjetio i ispravio grešku. Što se tiče referenci: Nisam znao da ti satim misliš ono što ja brišem postojeći spisak i napravim novi, u buduće mi se to više neče dogoditi. Combi2000 (razgovor) 18:34, 23 decembar 2017 (CET)

Božić[uredi izvor]

Zdravo! Ne znam slaviš li Božić, ali želim ti sretne blagdane! Nije me bilo dugo tu, no mislim da ću se vratiti. :) --Walenikino (razgovor) 11:39, 25 decembar 2017 (CET)

Privreda-kanton[uredi izvor]

Trenutno uređujem informacije o inftastrukturi u članku o Posavskom kantonu, ali mi nešto nije baš jasno: Mogu li ja napraviti temu "Aviopromet" ili "Luke" i onda u njima napisati informacije koliko je npr. Luka Šamac udaljen od Kantona ili napisati koji su najbliži aerodromi? Bio bi ti veoma zahvalan ako bi mi odgovorio na ovo pitanje. Pozdrav Combi2000 (razgovor) 17:27, 25 decembar 2017 (CET)

Šta je citat?[uredi izvor]

Misliš li sa "citat" da ubacim neki drugi izvor? Combi2000 (razgovor) 18:15, 25 decembar 2017 (CET)

Nova![uredi izvor]

Bok, C3r4! :) Želim ti sretnu i uspješnu 2018.! Nadam se da si dobro.--Walenikino (razgovor) 13:37, 1 januar 2018 (CET)

Članak Zlatko Topčić[uredi izvor]

Pozdrav, može li obrazloženje zašto je članak Zlatko Topčić ovoliko skraćen i zašto je moja izmjena, to jest vraćanje na početno stanje odbijena, ne vidim razlog?? Lastet (razgovor) 18:39, 4 januar 2018 (CET)

Zdravo, može li se ukinuti ova zabrana uređivanja jer ne vidim potrebu za tim, želim da preuredim nekoliko stvari u članku? Lastet (razgovor) 01:07, 5 januar 2018 (CET)

Stranica Abdulah Skaka[uredi izvor]

Poštovani, zbog čega je obrisana stranica Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva? Može li pojašnjenje da napravimo ispravke ako je potrebno? Hvala

Poštovani, ne razumijem kako biografija gradonačelnika Sarajeva nije relevantna za enciklopediju?

Potreba da se zaključa ( bude osigurana ) stranica kopnene vojske BiH[uredi izvor]

Zamolio bih da se zaključa stranica https://bs.wikipedia.org/wiki/Kopnena_vojska_Bosne_i_Hercegovine . Mijenjaju se podaci i navode netačne informacije ; broj tenkova M 84, BVP M-80. Stranica postaje nevjerodostojna, a raniji trud korisnika gubi na vrijednosti. Ja znam da u našem regionu ima onih koji bi željeli OSBiH i državu BiH da prikažu u što gorem svjetlu, a onda se tu javi uzvraćanje, ali istina treba biti prioritet. LP

Slažem se, zaključao sam.--- CH3OHCl3Radodaj H2O 13:44, 9 januar 2018 (CET)

Poništena izmjena 2885859 korisnika C3r4 (razgovor)[uredi izvor]

Postovani, obracam Vam se sa upitom o izmjeni grba Alipasinog Polja. Naime skica grba je napravljena prije godinu dana, a prije par mjeseci sprovedena u djelo od strane renomiranog strucnjaka i grafickog dizajnera specijaliziranog iskljucivo za pravljenje logo-a, logotipova i sl. Obzirom da sam stanovnik Alipasinog Polja te jedan od incijatora i kreatora grba, zanima me sta vam je potrebno kao referenca da bi grb ostao na Wikipediji.

Unaprijed zahvalan, Haris Spahic

Volkswagen Tiguan[uredi izvor]

Osnosi se šablon na čitav članak ili samo zadnji dio što sam sinoć i danas dodao? Da znam šta moram popraviti. Combi2000 (razgovor) 14:52, 13 januar 2018 (CET) Popravio sam sada malo članak, ako imaš malo vremena pročitaj pa mi reci da li ima još nekih grešaka.Combi2000 (razgovor) 15:27, 13 januar 2018 (CET) Danas sam malo gledao u drugim wikipedijiama i izgleda je riječ facelift stručni izraz, pa se ne mjenja (i druge wikipedije su jednostavno preuzeli taj izraz) kad se piše u drugom jeziku. Ako hočeš, možemo uprkos tome napisati stilsko preuređenje ili kozmetičko uljepšavanje, međutim facelift često obuhvaća i (iako minimalne) tehničke promjene, pa taj izraz po mom mišljenju nije odgovarajući prijevod. Combi2000 (razgovor) 22:36, 13 januar 2018 (CET)

Brisanje referenci i nepravilne ispravke[uredi izvor]

Čemu brisanje referenci i nepravilne ispravke datuma? "1999," nije isto što i "1999.," kao, primjerice, što i 'Rekao je "dobar dan"!' noje isto kao 'Rekao je "dobar dan!".' To su osnovne pravopisne greške o kojima se uči u 6. razredu osnovne škole.

Posics (razgovor) 10:16, 16 januar 2018 (CET)

Šta znači ovo "u čemu je problem"?[uredi izvor]

Problem piše fino u temi promjene odnosno poništavanja promjene. Pod 1) Zašto brišeš reference bez ikakvog objašnjenja? Pod 2) Zašto uništavaš datume bez ikakvog objašnjenja?