Razgovor s korisnikom:C3r4

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
Arhive Ovu stranicu za razgovor automatski arhivira EdinBot (više informacija ovdje). Spisak arhiva se nalazi ovdje.

Pitanje[uredi izvor]

Pozdrav,

Nedavno je pobrisana stranica https://bs.wikipedia.org/wiki/FMJAM uz objašnjenje "samopromocija". Slažem se sa objašnjenjem, tekstovi su stari i kopirani. Postoji li mogućnost da se negdje edituje i ispravi tekst, ili da se vrati privremeno za adekvatne izmjene? Hvala, pozz (CEST)

pitanje[uredi izvor]

https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Hasan_Tijanovi%C4%87?markasread=630016

Hvala na izmjenama na stranici,sta se treba uraditi da se moze naci izravno sa googla. Civitatisbihigensis (razgovor) 11:55, 7 septembar 2016 (CEST)

@Civitatisbihigensis Tu mi, na Wikipediji, ne možemo uraditi ništa. Treba sačekati nekoliko dana da Google sam odradi to indeksiranje. --سلام - C3r4r2d2 11:57, 7 septembar 2016 (CEST)

Pitanje[uredi izvor]

Pozdrav,

Da li je moguće da izmjene budu prihvaćene na stranicama: https://bs.wikipedia.org/wiki/Ameri%C4%8Dki_univerzitet_u_Bosni_i_Hercegovini https://en.wikipedia.org/wiki/American_University_in_Bosnia_and_Herzegovina

Ovlašten sam od strane AUBiH-a da napravim izmjene i kao što možete vidjeti, dodao sam proširene i korisne informacije. Hvala

ŽFBH[uredi izvor]

Izvini. Iskreno da ti kažem, ja još radim na tom članku i nisam čak ni primjetio da sam pritisno da se sačuvaju još izmjene. Combi2000 (razgovor) 21:22, 16 septembar 2016 (CEST)

Maga[uredi izvor]

Ovde kaže, nisam to ni znala. Pa ko je ovde lud? Uostalom ne interesuje me Maga.--Soundwaweserb (razgovor) 19:54, 18 septembar 2016 (CEST)

Ni mene, samo kažem da su svi tamo kod njih $/&%#$"#! (da se kulturno izrazim ;) ;) --سلام - C3r4r2d2 19:59, 18 septembar 2016 (CEST)
Nije u redu da laže, šta koga briga o njoj ili njemu, nek bude šta hoće, ali da tako provocira i nikom ništa. Ali, dobro, sad valjda vidite ko ovde govori istinu, a ko ne. Za sledeći put kad opet dođe. Pozdrav.--Soundwaweserb (razgovor) 20:06, 18 septembar 2016 (CEST)
imat ću u vidu ovo danas.--palapabosnia (razgovor) 20:16, 18 septembar 2016 (CEST)
Soundvawe (i ostali): da ne bi bilo zabune: na hr.wikipediji, ovisno o suradničkim postavkama, softver razlikuje muško i žensko. Također, tomu su prilagođeni i predlošci za suradničke stranice (npr. ovaj). Ako je nekome suradnička stranica koja se zove "Suradnik: XYZ" (a ne Suradnica: XYZ) ženska, ja zaista ne znam što bih na to rekao. Ne pada mi na pamet mijenjati spolove svako dvije minute. Ono što je viđeno na SZR suradnika Bonč nema nikakve veze s time. Baj d vej, nađite gdje se to još predstavljam kao žensko. Svašta.--MaGa (razgovor) 20:33, 18 septembar 2016 (CEST)

Pitanje za novi clanak[uredi izvor]

Postovani, pisala sam clanak o Anti Stanicu, medjutim, on je obrisan. Prvi put je obrisan jer sam nehotice pogrijesila ime i krsila autorska prava. Drugi put je obrisan takodjer zbog krsenja autorskih prava. Posto sam nova ovdje bila bih zahvalna na nekoj pomoci, posto na engleskoj Wikipediji mogu dobiti odgovore vezane samo za nju. Da li je samo problem u tome sto sam prepisala (iako sam navela izvore), pa ako prepricam clanak svojim rijecima, da li ce to biti OK? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Tetrapackmliyeka (razgovor) 20:09, 26 septembar 2016 (CEST)

Mogao mi i Ti!!![uredi izvor]

Da Te usput podučavam wiki-standardima i pisanju decimalnih brojeve (u Bosni, a Boga mi i u Hercegovini)!

Rh+ (razgovor) 23:05, 5 oktobar 2016 (CEST)

Obrisana stranica?[uredi izvor]

Postovani, Jucer sam postavio stranicu pod naslovom "Adnan Ibrahim", i danas je izbrisana od strane Vas. Mogu li znati zasto? Hvala. Hodzic.kenan (razgovor) 14:20, 8 oktobar 2016 (CEST)Kenan Hodzic

Pozdrav[uredi izvor]

hvala za izmjenu, ali u promjeni padeža je : Črnomelj - Črnomlju, slično kao Kumrovec - Kumrovcu (ne KumrovEcu) , Klanjec - Klanjcu (ne KlanjEcu) i sl.--Rethymno (razgovor) 15:34, 19 oktobar 2016 (CEST) nema na čemu, nego nije uvijek pravilo, pravilo je kod kajkavskih oblika, ne i štokavskih jer bi onda bilo Sarajvu :), što je normalno nepravilno. Pozdrav.--Rethymno (razgovor) 18:09, 19 oktobar 2016 (CEST)