Razgovor sa korisnikom:C3r4

Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na: navigacija, traži
Arhive Ovu stranicu za razgovor automatski arhivira EdinBot (više informacija ovdje). Spisak arhiva se nalazi ovdje.

Republika Srpska[uredi]

Pošto je stranica zaključana, zamolio bih te, ako ti ne predstavlja problem, da u članku o Republici Srpskoj izmjeniš sljedeći citat: "mjesta gdje je srpski narod manjina zbog genocida nad njim tokom Drugog svjetskog rata" (koji nije tačan) u ovaj „i područja na kojima je srpski narod ostao u manjini zbog genocida koji je nad njim izvršen u Drugom svjetskom ratu” (koji ima jasne reference <ref>{{cite news|title=Istorijske odluke za nastanak Srpske|url=http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Istorijske-odluke-za-nastanak-Srpske/lat/68633.html|newspaper=Glas Srpske}}</ref>). Unaprijed hvala! --Сербијана 02:27, 9 august 2015 (CEST)

Yes check.svg Urađeno Sporna je riječ ostao je ne može nešto ostati u manjini ako u nekim mjestima nikad u historiji nije ni bio većina niti uopće živio (npr. Bužim, Cazin, i cijela Bosanska Krajina, gdje je također izvršena agresija). --سلام - C3r4r2d2 08:09, 9 august 2015 (CEST)
Također, trebalo bi ukloniti kategoriju:Nepriznate države iz članka. --Golden Bosnian Lily (r) 13:27, 9 august 2015 (CEST)

Stare kosti[uredi]

Hvala na pomoći. Vidim ja da su to stare kosti iz 2006-te. Što se tada radilo, samo kada se sjetim ... Nedavno sam dobio nešto materijala pa ću naselje Arapuša (od Arapa ili Avara) malo i sa starijom historijom osvježiti. Inače ovu Tvoju krajinu valja malo podebljati sa knjigama Milana Karanovića o Pounju i Saničkoj župi--hase (razgovor) 19:29, 10 august 2015 (CEST)

-[uredi]

Hallöchen Herr C3r4! Na mojoj stranici si objavio nekakav komentar o mojim rečenica, možeš li malo pojasniti? Pa, mislim da je opšteznao da je Doboj Istok jedna od najrazvijnijih opština u BiH, ali nažalostn mogu naći podatke zavoda za statistike šta se tiče toga. Ako nađem te podatke, staviti ću. Kažem, ako pronađem informacije postaviti ću.

Ban Borić[uredi]

Ban Borić ako nije dobra referenca, ili izbriši, ili mi reci, pa ću ja.--palapabosnia (razgovor) 16:52, 14 august 2015 (CEST) Evo vraćam se C3r4!!! Pripremam članak o Tomaševiću da bude savršeni članak.--Zij (Povratak) 15:48, 26 august 2015 (CEST)

Pozdrav[uredi]

zna li se šta se dogodilo sa ovim šablonom koji pokazuje procentualno učešće stanovništva? ne pokazuje više cifru, a boja ode negdje ihaj...?--Rethymno (razgovor) 23:14, 31 august 2015 (CEST)