Blair Flannigan

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Question book-new.svg Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena izvorima (literatura, web-stranice ili drugi izvori).
Ako se pravilno ne potkrijepe pouzdanim izvorima, sporne rečenice i navodi mogli bi biti obrisani. Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem referenci te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon.
Blair Flanningan
Blair Flannigan
Blair Flannigan
Pojavljuje se u 20. epizodi
Špil Ljubav (1. sezona)
Mystic (2. sezona)
Rang Slifer crveni
Godine 8 (na kraju 13)
Visina nepoznato
Težina nepoznato
Najdraža hrana nepoznato
Rodbinske veze nema
Originalno (japansko) ime 早乙女レイ
Saotome Rei

Blair Flannigan (fon. Bler Fleningen) je fiktivni lik iz japanske crtane serije Yu-Gi-Oh!GX. Prvi put se pojavljuje u 20. epizodi.

Blair je osmogodišnja djevojčica koja dolazi na Akademiju dvoboja. Prve koje upoznaje na Akademiji su Jaden Yuki, Chumley Huffington i Syrus Truesdale. Pred njima se pretvara da je dječak. Zaljubljuje se u Zane Truesdalea, ali niko ne zna da je djevojčica. Nakon što je zamalo pobjedila Jadena, otkriva da voli Zanea i da je djevojčica. Međutim, Blair se mora vratiti kući da završi osnovnu školu. Ponovo se pojavljuje u drugoj sezoni i postaje cimerica glavne trojke.U drugoj sezoni ujedno se sprijateljuje sa Marcelom