Razgovor:AntiDayton: razlika između verzija

Idi na navigaciju Idi na pretragu
Dodano 160 bajtova ,  prije 1 godinu
 
::: Ne bih ulazio u to da sam zaključujem je li ovaj pokret ili udruženje građana ili šta je već, anarhistički ili nešto drugo. Kao što si i sam primijetio nemamo nikakve izvore za njih da ih okarakterišemo. Nisam ni ja baš siguran da prelaze prag značajnosti u moru drugih udruženja. Ja sam za to da se ukloni anarhistički pošto nemamo nikakve izvore, a ako su drugi voljni možemo pokrenuti diskusiju da li su dovoljno značajni da imaju zaseban članak. --[[Korisnik:Mhare|Haris]] ([[Razgovor s korisnikom:Mhare|razgovor]]) 17:57, 27 april 2021 (CEST)
:::: Takođe se postavlja pitanje kakvo je to udruženje? Ako nas deset, dvadeset ili pedeset, sto ... napravimo grupu na Facebooku, nismo udruženje nego neformalna grupa. Ako ti isti se učlane u planinarsko udruženje ili lovačko društvo, onda su formalna grupa. Neformalne grupe su i slavljenici 20 godina mature ili šahisti u parku u Sarajevu, koji se sastanu i igraju šah. Formalna grupa su navijači nekog nogometnog tima, a oni koji aplaudiraju na stadionu su gledaoci i nisu grupa ni organizacija. To bi trebali raščlaniti, pa da vidimo jesu li relevantni ili ne?--[[User:AnToni|'''<span style="font-size:0.925em; font-family:'Bradley Hand ITC';"><span style="color:red;">A</span><span style="color:black;">n</span><span style="color:red;">T</span><span style="color:green;">o</span><span style="color:gold;">n</span><span style="color:black;">i</span></span>''']]<sub>([[Razgovor sa korisnikom:AnToni|<big><span style="color:red; font-family:'Bradley Hand ITC';">'''''R'''''</span></big>]])</sub> 18:05, 27 april 2021 (CEST)
:Porediti AntiDayton sa ravnogorskim pokretom je u najmanju ruku neukusno i jadno--[[Posebno:Doprinos/109.175.98.20|109.175.98.20]] 19:37, 27 april 2021 (CEST)
Anonimni korisnik

Navigacija