Razgovor s korisnikom:Ezarate

  S Wikipedije, slobodne enciklopedije
  Commons-emblem-notice.svg

  Ezarate, dobrodošli na Wikipediju na bosanskom jeziku - slobodnu enciklopediju!


  Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte sa drugima.

  Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati sa drugim korisnicima. Možete kontaktirati i neke od administratora ako imate neko posebno pitanje.

  Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta vas interesuje, čime se bavite i sl. Molimo Vas da se potpisujete na stranicama za razgovor korištenjem Tilde.pngTilde.pngTilde.pngTilde.png (četiri znaka tilda).

  Radite zajedno sa drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme. Možete se upisati i u Wikikartu, tako da i drugi znaju gdje živite.

  S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji. Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani. -- Bugoslav (razg.), 01:31, 8. oktobra 2011. (CEST)  Don't speak Bosnian? Bs-0?
  Talk to us via our village pump in English
  P. S. Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
  Kliknite ovdje.
  Prvi koraci
  Pogledaj

  Wikipedia:Uvod

  Start a discussion with Ezarate

  Start a discussion