Razlika između izmjena na stranici "Razgovor s korisnikom:Demicx"

Idi na navigaciju Idi na pretragu
:: Zamolio bih te da me preimenuješ na Wikizvoru iz "Kukac" u "KWiki", da sad ne idem u detalje. Bio sam sve napis'o u tom mailu, ali eto, očito je došlo do "šuma u komunikacijskom kanalu". :-) -- [[Korisnik:KWiki|KWiki]] ([[Razgovor sa korisnikom:KWiki|razgovor]]) 23:32, 28 juni 2013 (CEST)
:::Pogledaj [[Razgovor_sa_korisnikom:KWiki#Zahtjev_za_preimenovanje|ovdje]]. --[[Korisnik:Demicx|<span style="color:#FFA500;">[demicx]</span>]] 18:35, 29 juni 2013 (CEST)
:::: Joj... pa kako sam smetnuo ovo? Izvini. Evo sam se sebi čudim. Haj dobro, da objasnim: nekad lani zatražio sam od Tonija da me preimenuje ovdje s "Kukac" na "KWiki" i on je to i uradio, ali ja sam onako naivno mislio da će to važiti i za sve BS Wiki projekte. :)) U prevodu: nisam išao preko Mete (što sam trebao; k'o kad sam slab s ovim nekim tehničko-administrativnim stvarima). Nastavio sam raditi pod novim imenom na svim projektima (i domaćim i stranim) osim na BS Wikizvoru i BS Wikicitatu - tamo nemam (ili nisam imao) izmjena pod novim imenom. Nedavno sam ipak išao preko Mete, pa su me preimenovali na Wikicitatu, a za Wikizvor ih nisam htio pitati jer sam vidio da ti to možeš uraditi "na lokalnom nivou". Uglavnom, taj KWiki sam ja. :) E sad, ako je neko već prije mene uzeo to ime, to je druga priča, ali nisam našao da ima korisnik KWiki na Wikizvoru. -- [[Korisnik:KWiki|KWiki]] ([[Razgovor sa korisnikom:KWiki|razgovor]]) 19:23, 29 juni 2013 (CEST)

Navigacija