Razgovor s korisnikom:Arnold~bswiki

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Commons-emblem-notice.svg

Arnold~bswiki, dobro došli na Wikipediju na bosanskom jeziku – slobodnu enciklopediju!


Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte s drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati s drugim korisnicima. Možete kontaktirati i s nekima od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone, tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta Vas zanima, čime se bavite i tome slično.

Kad pišete na stranici za razgovor nekog članka ili na stranicama za razgovor drugih korisnika, molimo Vas da se obavezno potpišete uz pomoć četiri znaka tilda ~~~~ ili tako što ćete kliknuti na znak za potpis Vector toolbar signature button.png na vrhu prozora za uređivanje. Također preporučujemo da za provjeru izgleda članka koristite opciju "Prikaži izgled". Učestalim korištenjem opcije "Sačuvaj članak" opterećujete stranicu nedavne izmjene i historiju članka.

Radite zajedno s drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme.

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji.

Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani. CER@ 10:55, 16 april 2008 (CEST)Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our Village Pump in English
P. S: Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.
Prvi koraci
Pogledaj

Wikipedia:Uvod

Information.svg Zdravo. Prije pravljenja potencijalnih kontroverznih izmjena, preporučuje se da iste razmotrite na stranici za razgovor istog članka. U drugom slučaju, korisnici mogu smatrati vaše izmjene vandalizmom. Hvala vam. CER@ 10:55, 16 april 2008 (CEST)
Commons-emblem-hand.svg Ovaj korisnik je blokiran na dužinu od 7 dana u skladu sa Wikipedijinom politikom blokiranja.

Razlog blokiranja: Zloupotreba više korisničkih računa => Korisnik:Željko Pevran


Ako želite korisno doprinositi, možete započeti ako ili kada blokada istekne. Elmir[demicx] 08:49, 5 maj 2008 (CEST)
Gnome-appointment-soon.svg

Vaš korisnički račun će biti preimenovan[uredi izvor]

20:24, 17 mart 2015 (CET)

Renamed[uredi izvor]

04:48, 19 april 2015 (CEST)