Idi na sadržaj

Razgovor s korisnikom:El Diablo

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
S Wikipedije, slobodne enciklopedije

El Diablo, dobro došli na Wikipediju na bosanskom jeziku – slobodnu enciklopediju!


Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte s drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati s drugim korisnicima. Možete kontaktirati i s nekima od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone, tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta Vas zanima, čime se bavite i tome slično.

Kad pišete na stranici za razgovor nekog članka ili na stranicama za razgovor drugih korisnika, molimo Vas da se obavezno potpišete uz pomoć četiri znaka tilda ~~~~ ili tako što ćete kliknuti na znak za potpis na vrhu prozora za uređivanje. Također preporučujemo da za provjeru izgleda članka koristite opciju "Prikaži izgled". Učestalim korištenjem opcije "Sačuvaj članak" opterećujete stranicu nedavne izmjene i historiju članka.

Radite zajedno s drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme.

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji.

Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani. Amir pitaj 22:35, 31 maj 2009 (CEST)[odgovori]Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our Village Pump in English
P. S: Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.
Prvi koraci
Pogledaj

Uvod u Wikipediju

Preusmjerio sam. Poz --Amir pitaj 02:10, 11 juli 2009 (CEST)[odgovori]

Promjena imena

[uredi izvor]

Jednostavno ostavi poruku Ceri ili Kal-Elu. --WizardOfOz 22:59, 21 oktobar 2009 (CEST)[odgovori]

Jel El_Diablo definitivno? Seha mi je sugerisao da pričekam, valjda je bilo sporno jer korisnik postoji na središnjem računu. Ako je u redu, ja ću odmah to srediti??--CER@ (ask) 13:05, 14 decembar 2009 (CET)[odgovori]
Mislim da je ok, ako šta zapne javi. Pozz--CER@ (ask) 13:16, 14 decembar 2009 (CET)[odgovori]
nema tu pravila, vremenom će se kategorije puniti. zasad je i to dovoljno--CER@ (ask) 12:38, 15 decembar 2009 (CET)[odgovori]

Jesi, OK je. --WizardOfOz 23:03, 16 decembar 2009 (CET)[odgovori]

Stranicu za razgovor clanka ili korisnika? --WizardOfOz talk 18:57, 12 oktobar 2010 (CEST)[odgovori]
Pa ako oznacis normalno je da mozes :) --WizardOfOz talk 19:47, 15 novembar 2010 (CET)[odgovori]
Ok iako je za mediawiki svejedno da li se pise malim ili velikim slovom --WizardOfOz talk 20:42, 21 novembar 2010 (CET)[odgovori]