Razgovor s korisnikom:Nordinbih

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Commons-emblem-notice.svg

Nordinbih, dobro došli na Wikipediju na bosanskom jeziku – slobodnu enciklopediju!


Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte s drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati s drugim korisnicima. Možete kontaktirati i s nekima od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone, tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta Vas zanima, čime se bavite i tome slično.

Kad pišete na stranici za razgovor nekog članka ili na stranicama za razgovor drugih korisnika, molimo Vas da se obavezno potpišete uz pomoć četiri znaka tilda ~~~~ ili tako što ćete kliknuti na znak za potpis Vector toolbar signature button.png na vrhu prozora za uređivanje. Također preporučujemo da za provjeru izgleda članka koristite opciju "Prikaži izgled". Učestalim korištenjem opcije "Sačuvaj članak" opterećujete stranicu nedavne izmjene i historiju članka.

Radite zajedno s drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme.

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji.

Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani.Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our Village Pump in English
P. S: Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.
Prvi koraci
Pogledaj

Wikipedia:Uvod

Pohvala[uredi izvor]

Ćao! Moram reći da se uistinu mnogo trudite (imate već preko 60 izmjena i 7 novih članaka) i moram te pohvaliti za to. Takvih kao ti nam ovdje treba više, ali nažalost, nema ih toliko. Svaka čast! Samo dalje! Bushido 00:39, 7 decembar 2007 (CET)

Mail[uredi izvor]

Primio sam tvoj mail, pa ću ti odgovoriti čim dođem kući, još sam na poslu, radim do pola 4h, pa se čujemo tamo negdje oko 5h - pola 6h. P.S. ja sam ustvari Ervin. Ajdin me zovu onako od milja. Srdačan pozdrav, --CER@ 15:25, 10 decembar 2007 (CET)

Almazán[uredi izvor]

Please, could you tranlate this article onto the language of this Wikipedia? Thanks for your help. --Parolu Esperanto 20:24, 10 decembar 2007 (CET)


Pozdrav[uredi izvor]

Moja greska za onaj clanak. Mislio sam da trenutno niko ne radi na njemu. U slucaju da radis vece izmjene stavi Šablon:Izmjena u toku tako da ti niko nemjenja teskt dok radis. U slucaju da se ovakva slicna situacija desi, kopiraj (copy) svoj tekst, otidi na stranicu koju zelis mijenjati i opet postavi promjenjeni tekst sa paste. Sve najbolje --Late 21:11, 14 decembar 2007 (CET)

Pozdrav, drago mi je da vas ponovno vidim ;-)) dobro došli natrag --CER@ (ask) 12:27, 15 decembar 2009 (CET)
riješeno--CER@ (ask) 12:45, 15 decembar 2009 (CET)