Razgovor s korisnikom:Seka Nuhanovic

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Commons-emblem-notice.svg

Seka Nuhanovic, dobro došli na Wikipediju na bosanskom jeziku – slobodnu enciklopediju!


Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte s drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati s drugim korisnicima. Možete kontaktirati i s nekima od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone, tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta Vas zanima, čime se bavite i tome slično.

Kad pišete na stranici za razgovor nekog članka ili na stranicama za razgovor drugih korisnika, molimo Vas da se obavezno potpišete uz pomoć četiri znaka tilda ~~~~ ili tako što ćete kliknuti na znak za potpis Vector toolbar signature button.png na vrhu prozora za uređivanje. Također preporučujemo da za provjeru izgleda članka koristite opciju "Prikaži izgled". Učestalim korištenjem opcije "Sačuvaj članak" opterećujete stranicu nedavne izmjene i historiju članka.

Radite zajedno s drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme.

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji.

Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani.Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our Village Pump in English
P. S: Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.
Prvi koraci
Pogledaj

Wikipedia:Uvod

--EdinBot (razgovor) 09:24, 11 april 2019 (CEST)

Blokada[uredi izvor]

Blokrao sam vas na 6 sati, a ako nastavite sa besmislicama, produžit ću vam sljedeću blokadu.palapabosnia (razgovor) 16:16, 11 april 2019 (CEST)

Uređivanje[uredi izvor]

Bitno je naznačiti da wikipedija nije mjesto za iznošenje vlastitih ili nekih drugih teorija kao u ovim izmjenama: [1] [2] i [3], nego kao enciklopedija, navodi činjenična stanja sa pouzdanim izvorima. Ukoliko imate interesa nastavite sa uređivanjem, a za pomoć pri uređivanju možete se obratiti nekom od administratora ili nekom trenutno aktivnom korisniku. Pozdrav!--AnToni(R) 16:01, 12 april 2019 (CEST)