Razgovor s korisnikom:Knockknock2

S Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Commons-emblem-notice.svg

Knockknock2, dobro došli na Wikipediju na bosanskom jeziku – slobodnu enciklopediju!


Stranice Pomoć i Najčešća pitanja olakšat će Vam da se snađete nakon registracije. Na njima se nalaze objašnjenja kako koristiti Wikipediju, kako kreirati članke i kako članci trebaju izgledati. Slobodno radite na Wikipediji i razgovarajte s drugima.

Više informacija dostupno je na Čaršiji, gdje možete razgovarati s drugim korisnicima. Možete kontaktirati i s nekima od administratora ako imate neko posebno pitanje.

Na svoju korisničku stranicu možete staviti odgovarajuće Babel okvire i korisničke šablone, tako da drugi znaju koje jezike poznajete, šta Vas zanima, čime se bavite i tome slično.

Kad pišete na stranici za razgovor nekog članka ili na stranicama za razgovor drugih korisnika, molimo Vas da se obavezno potpišete uz pomoć četiri znaka tilda ~~~~ ili tako što ćete kliknuti na znak za potpis Vector toolbar signature button.png na vrhu prozora za uređivanje. Također preporučujemo da za provjeru izgleda članka koristite opciju "Prikaži izgled". Učestalim korištenjem opcije "Sačuvaj članak" opterećujete stranicu nedavne izmjene i historiju članka.

Radite zajedno s drugim korisnicima, dijelite ideje i rješavajte probleme.

S vremena na vrijeme pogledajte nedavne izmjene, gdje možete vidjeti nedavne aktivnosti na Wikipediji.

Prilikom postavljanja slika koristite ispravne šablone za licencu i vodite računa o autorskim pravima prilikom pisanja članaka. Članci ili slike koje krše autorska prava bit će obrisani.Don't speak Bosnian? Bs-0?
Talk to us via our Village Pump in English
P. S: Imate li primjedbe ili komentare na ovu poruku?
Kliknite ovdje.
Prvi koraci
Pogledaj

Wikipedia:Uvod

Poštovani, stranica OS je zaključana za neregistrovane i tek registrovane (nepotvrđene) korisnike do 9. februara 2018 u 13:41h. --- CH3OHCl3Radodaj H2O 16:46, 3 februar 2018 (CET)

Da, pročitao sam i to se slaže sa brojem koji ste vi unijeli (69). Korisnik Ado945 je taj broj promijenio u 44 (pretpostavljam da je pogrešno interpretirao referencu koju ste vi naveli) ili je u pitanju neznanje.--- CH3OHCl3Radodaj H2O 21:02, 19 mart 2018 (CET)

Prije svega zahvaljujem na reakciji, a citat sam naveo samo kao argument svojih navoda za ubuduće u slučaju sličnog djelovanja. A greške se jednostavno događaju. LP --Knockknock2 (razgovor) 21:13, 19 mart 2018 (CET)

Ophođenje[uredi izvor]

Molim za kulturno ophođenje ovdje, hvala.palapabosnia (razgovor) 16:45, 13 maj 2019 (CEST)

Nema potrebe za označavanjem teksta podebljavanjem. Tekst postaje onda nepregledan i nečitljiv.--AnToni(R) 18:33, 13 maj 2019 (CEST)
 palapabosnia Neka tako krene redom da ispravlja sve boldirano na stranicama. Ispravio je dosta stvari koje nije trebalo pa i ako uzmemo u obzir mnoge druge stranice na Wikipediji. Knockknock2 (razgovor) 20:05, 13 maj 2019 (CEST)
Ma hajde palapabosnia (razgovor) 20:16, 13 maj 2019 (CEST)
palapabosnia Jest Isusa mi Knockknock2 (razgovor) 13:35, 14 maj 2019 (CEST)